Costume ginere
 
 
Costume mire 2014
Mirii din ziua de astazi sunt din ce in ce mai preocupati de felul cum arata la exterior . Astfel,...
 
Costume barbati nunta
Ca majoritatea codurilor vestimentare din aceste zile, tinutele pentru nunti trebuie sa contina mai...
 
Costume ginere
 
costumedeocazie.ro / Costume ginere

Costume ginere

Gasirea tinutei perfecte nu este doar sarcina miresei. Si mirii trebuie sa gaseasca tinuta potrivita si aici este vorba de culoare, forma, lungime, nuanta potrivita pentru vesta, papion sau cravata. Desi, de obicei toate privirile sunt indreptate catre mireasa,asta nu inseamna ca mirele nu trebuie sa fie la inaltime, deci si tinuta lui este destul de importanta.

Sunt cateva momente in care si mirele este in centrul atentiei, asta atunci cand aleasa lui nu este langa el. Ca atare, este esential ca mirele sa arate bine si sa fie imbracat in conformitate cu tonul si tema nuntii.

Dar care este alegerea potrivita: smoking sau costum?

Unii miri decid sa poarte in ziua nuntii lor un smoking combinat cu o camasa eleganta, cravata si vesta. Acest stil este magulitor pentru majoritatea oamenilor. In cazul unei nunti casual, mai ales una care are loc pe plaja sau intr-un parc, mirele poate face exceptie de la un smoking, si poate alege o tinuta mai simpla formata din camasa si pantaloni, sau chiar sandale si pantaloni casual.

Indiferent de locul in care are loc ceremonia, sau tema nuntii, magazinele de specilitate va pun la dispozitie costume ginere pentru orice preferinte, modele diverse in diferite nuante. Incepand de la cele mai elegante modele pana la cele casual. Acest lucru este valabil si in cazul magazinului nostru, de asemenea, va oferim accesoriile si pantofii potriviti pentru a forma o tinuta completa. Trebuie sa vedeti colectiile disponibile in magazinele noastre! Puteti accesa site-ul nostru pentru a descoperi preturile fiecarui model dar si mai multe modele de costume nunta[Cere informatii : Costume ginere] | [Comanda :Costume ginere]
Costume ginere poza 1 Costume ginere poza 2 Costume ginere poza 3 Costume ginere poza 4 Costume ginere poza 5
Costume mire 2014
Costume barbati nunta
Costume mire
 
Sacouri
 
Costume barbatesti pentru nunta
 
Costume barbati elegante
 
Costume ginere
 
Costume de ocazie
  
Sitemap